Clujean beat, fără permis şi cu maşină neînmatriculată, reţinut de poliţiştii clujeni


Un clujean a fost reţinut de poliţişti după ce a comis mai multe infracțiuni grave la volan. Acesta va fi dus  în fața judecătorilor.

La data de 8 iulie a.c , polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Viișoara, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, informează reprezentanții IPJ Cluj. 

Cercetările au fost demarate la data de 8 iulie a.c., când în jurul orei 08.50, bărbatul a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat, în timp ce se deplasa pe DJ 161A, în interiorul localității Ceanu Mare. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele provizorii montate pe autoturism aparțineau unui alt vehicul, iar bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat”, au mai declarat polițiștii clujeni. 

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Comentarii Facebook