Miercuri 24 Aprilie

Clujean atacat cu drujba în timp ce își vizita copilul! Jandarmii sunt acuzați că nu au făcut nimic și victima a apelat la Poliție - VIDEO


Un bărbat din Gilău a fost atacat cu drujba, în timp ce își vizita copilul. Bărbatul s-a despărțit de concubina cu care are doi copii și s-a dus joi seara să îi viziteze, cu acordul soției, susține el. 

În momentul în care a ajuns la casa femeii și stătea cu unul dintre copii în brațe, acesta a fost atacat de doi bărbați cu o drujbă. ”Concubinul fostei mele soacre a venit cu un vecin, m-au amenințat cu o drujbă și chiar am fost rănit. Mi-au fost rupte hainele de drujba cu care m-au atacat”, ne-a relatat victima. 

Acesta și fratele lui au sunat la 112, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj de jandarmi, care însă nu a dat nicio măcar o amendă. Victima s-a deplasat la postul de poliție din Florești pentru a depune o plângere. 

Biroul de presă al Poliției Cluj susține că bărbatul nu a depus nicio plângere.

Mama concubinei a povestit la rândul ei că nimeni nu l-a atacat pe bărbat și că el a fost cel violent. ”Nu l-a tăiat nimeni cu drujba. De fapt el l-a lovit pe vecinul meu și am chemat poliția. Concubinul meu era cu drujba în mână pentru că tăia lemne”, ne-a spus mama concubinei. 

Aceasta a mai relatat că tatăl nepoților ei este cel face scandal de fiecare dată. ”Nu vine amiabil, ci vine cu scandal și își bate joc de mine. Face ca Tarzan și claxonează în fața porții. Am sunat la 112 de mai multe ori. El nu vine să vadă copiii, ci cine să facă scandal”, a relatat femeia. 

Aceasta a spus că fiica ei a locuit în casa concubinului ei din Iara, alături de fratele și părinții acestora. ”Era ca o slugă acasă și m-a chemat de mai multe ori să o adus acasă, în Gilău. De câteva ori au prostit-o să se ducă înapoi, dar de două luni am adus-o definitiv la Gilău”, a mai spus aceasta.

Despre incidentul de joi seara, femeia a povestit că bărbatul era cu fiica ei și cu copiii în fața porții, când a ieșit din curtea ei un vecin cu soția lui. ”A înjurat-o pe vecina mea, iar soțul ei a sărit să o apere și a fost lovit cu pumnii. Atunci a apărut concubinul meu cu drujba în mână, dar nu i-a făcut nimic. Dacă îi tăia hainele, nu credeți că îl tăia și pe el. Singur și-a rupt hainele”, a mai spus femeia.

Vecinul lovit cu pumnii și-a scos certificat medico-legal și va face plângere penală.

Comentarii Facebook