”Au venit zero oameni, din 500 de invitați!” - Nimeni nu a participat la evenimentul caritabil organizat de City Fashion Week 2022 - VIDEO


Organizatorii City Fashion Week au pus la punct un eveniment caritabil, în care rochiile designerilor de la gala din 2022 au fost scoase la licitație. 

Evenimentul a avut loc la Hotelul Platinia, în 15 decembrie, de la ora 18.30, iar licitația pentru rochii ar fi trebuit să pornească de la 100 de lei. Banii urmau să ajungă la doi copii care au nevoie de bani. 

Din păcate, nimeni nu a participat. ”La astfel de evenimente caritabile lumea se înghesuie. Sunt foarte mulți oameni care au venit. Fapte bune cu ochii închiși. Toată lumea fuge când vine vorba de a face fapte bune. Am invitat 500 de oameni cu bani, doctori, sponsori, oameni de afaceri. Cam asta înseamnă faptele bune pe care le pot face oamenii cu bani pentru copiii bolnavi. 

Au venit zero oameni, din 500 de invitați. Nu mai aveți așteptări, pentru că atunci când te îmbolnăvești nimeni nu îți oferă o mână de ajutor, în afară de familie. Aceasta este România și cu asta defilăm”, a spus Ștefan Farrell, președintele și inițiatorul evenimentului.

Comentarii Facebook