Cluj: Un tânăr suspect s-a aruncat în fața unei mașini în Gheorgheni, pe Brâncuși: ”Au, au, au!”. Apoi a plecat - VIDEO


Un pieton a fost lovit de o mașină pe strada Constantin Brâncuși, iar șoferul bănuiește că a fost victima unei înșelătorii. Șoferul a spus că nu i s-a cerut vreun ban.

Tânărul din imagini apare dintre mașinile parcate și intră pe stradă fără să asigure, iar apoi a căzut pe autoturismul care venea dinspre Piața Cipariu. El nu era singur, pentru că în a doua parte a clipului apare și o tânără care l-a ajutat. Tânărul nici nu s-a uitat la mașina care venea, dar șoferii de pe Facebook au tras concluzia că e înșelătorie. Cu toate acestea, tânărul nu a avut nicio pretenție.

Șoferul a fost sfătuit să se ducă la poliție pentru a nu avea surprize, dar Poliția a fost prezentă la locul accidentului. 

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizați la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 17.10, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe strada Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 48 de ani, care în timp ce se deplasa pe strada Constantin Brâncuși, din direcția Piața Timotei Cipariu spre strada Fagului, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 16 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

Minorul nu a fost transportat la spital. 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează Poliția Cluj.

Ce au comentat șoferii despre accidentul de pe strada Constantin Brâncuși

În Spania cetățenii noștri de etnie au înnebunit firmele de asigurări cu astfel de “accidente”. Cel mai rău păgubite era în situațiile când erau femei, care își făceau rost de documente de multe ori emise de medici din țară cum că în urma incidentului au “pierdut sarcina”. În multe cazuri aceasi persoana avea 10-20 evenimente pe an. I-au potolit Poliția și sper ca fenomenul să nu se mute la noi ca altfel e jale”, a comentat un clujean, pe Info Trafic jud. Cluj.

Sper ca astfel de imagini să-i convingă pe cei care nu au încă camere, sa cumpere cat mai repede!

După o astfel de intalnire riști sa fii bun de plata dacă nu poți sa dovedesti adevărul tău! De traumă psihică și nervi sa nici nu vorbim”, a mai adăugat altcineva.

În ultimii ani s-a practicat acest gen de înșelătorie. Oameni care se aruncă în fața mașinilor cer apoi bani pentru a nu face plângere, iar de multe ori șoferii, care au și unele probleme (alcoolemie, probleme cu mașina) chiar îi plătesc. 

Video: Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook