CLUJ: Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să vândă plase de pescuit FOTO


Polițiștii clujeni au depistat, marți dimineață, un tânăr care avea asupra sa mai multe plase tip monofilament, pen care încerca să le vândă.

La data de 18 februarie a.c., în intervalul orar 08.00-16.00, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol”, informează IPJ Cluj.

În urma acțiunilor operative organizate, în jurul orei 09.20, pe strada Fabricii de Zahăr, din municipiul Cluj-Napoca polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor, care avea asupra sa un ghiozdan în care se aflau 81 de bucăți de plase-monofilament cu dimensiunea de aproximativ 2x3 m.

Cel în cauză este bănuit că deținea aceste plase tip monofilament, cu scopul de a le comercializa.

Tânărul este cercetat acum săvărșirea infracțiunii de deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, faptă prevăzută și pedepsită de OUG 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.


Comentarii Facebook