Cluj: Un tânăr de 25 de ani și-a prins mână într-un utilaj agricol


Marți, 16 noiembrie, polițiștii din Dej au fost avertizați cu privire la faptul că un bărbat de 25 de ani, din Dej, și-a prins mâna într-un utilaj agricol. Acesta a fost ajutat să își elibereze mână și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați referitor la o persoană care și-a prins mână într-un utilaj agricol, pe raza localității Bogata de Jos.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la locația indicată, respectiv pe un teren agricol cultivat cu porumb, constatând că cele sesizate se confirmă. 

A fost identificată persoana în cauză, respectiv un bărbat de 25 de ani, din municipiul Dej, căruia i s-a oferit sprijin pentru eliberarea mâinii de către echipajul ISU care a ajuns la fața locului, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate și investigații.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală  din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook