CLUJ: Un tânăr de 19 ani s-a întors la închisoare la doar o zi după ce a fost eliberat. A amenințat un polițist


Un tânăr de 19 ani din Dej a ajuns în spatele gratiilor la doar o zi după ce a fost eliberat din închisoare, după ce a amenințat un polițist cu bătaia.

Totul s-a intamplat miercuri, pe strada Macazului din Dej. Politistul de la ordine publica se afla acolo pentru a obtine informatii despre un caz, insa in cale i-a iesit tanarul de 19 ani, cercetat intr-un dosar de lipsire de libertate. Acesta iesise din arest preventiv in urma cu doar o zi si probabil plin de ura fata de uniforma de politist, a inceput sa il ameninte pe agent cu bataia si chiar a avut intentia de a-l lovi, scrie dejeanul.ro

În urma incidentului, cel în cauză a fost retinut pentru 24 de ore, iar joi seară, judecatorii au admis cererea procurorilor de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile.

Tanarul se afla deja sub control judiciar, dupa ce a stat 60 de zile in spatele gratiilor. El este cercetat pentru lipsire de libertate, dupa ce la inceputul lunii august si-a rapit cu caruta fosta iubita, o fata de 15 ani din Rugasesti, deoarece nu a acceptat ca a fost parasit.

Comentarii Facebook