Sambata 17 Aprilie

CLUJ: Un tânăr a fost bătut crunt chiar de Crăciun. A fost o reglare de conturiUn tânăr a fost bătut crunt de doi indivizi, chiar de Crăciun, în zona localului Moara cu Noroc din Câmpia Turzii.

Victima este un tânăr în vârstă de 23 de ani, acesta a avut un conflict mai vechi cu unul dintre agresori, în urmă cu o săptămână a izbucnit o ceartă între cei doi, iar acum a avut loc o „reglare de conturi”, potrvit turdanews.ro.

Tatăl victimei susține că fiul său s-a ales cu un traumatism cranian grav cu fractură de mandibulă și spune că este hotărât să-i pedepsească pe cei doi, el depunând și o plângere penală la Poliție.

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 03:15, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr, de 23 de ani, din Câmpia Turzii, a fost agresat de doi bărbaţi pe strada Vasile Alecsandri, în zona unui local public.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente, cadru legal în care se vor stabili circumstanţele exacte în care s-a produs agresiunea şi se vor lua măsurile legale” transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Comentarii Facebook