Cluj: Un bărbat care muncea la reabilitarea DN 1R - Transursoaia a murit după ce a fost lovit de un panou metalic


Un bărbat a murit după ce a fost lovit în localitatea Călățele, județul Cluj, de un panou metalic. 

Panoul, folosit de drumari la diverse activități, a căzut peste persoana respectivă. Incidentul s-a produs luni, 7 martie, în jurul orei 14.30.

Poliția Cluj a precizat că, în jurul orei 14.30, Secția 8 Poliție Rurală Huedin a fost sesizată, prin apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că în cadrul unor lucrări de reabilitare a DN1R, la ieșirea din localitatea Călățele, un bărbat, de 53 de ani, din județul Alba, angajat al unei societăți comerciale, ar fi fost accidentat, la locul indicat fiind solicitat și un echipaj SMURD.

Ulterior, a fost constatat decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

ISU Cluj a precizat că pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost solicitați să intervină pentru a-i acorda asistență medicală unui bărbat pe DN1 R, la kilometrul 16. Apelul de urgență s-a dat la ora 14:30, iar pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială. De asemenea, în sprijin a fost trimis și un echipaj SAJ, care a constatat decesul unui bărbat de aproximativ 53 de ani.

Foto: Athivă

Comentarii Facebook