Miercuri 28 Iulie

CLUJ: Un adolescent de 17 ani a avut un Crăciun ”de neuitat”. S-a urcat la volan, a cauzat un accident și a fugit de la fața loculuiPolițiștii clujeni au fost solicitați, în ziua de Crăciun, privind faptul că a avut loc un accident rutier pe strada Calea Victoriei, din Turda, iar făptașul a fugit de la fața locului.

La data de 25.12.2017, în jurul orei 00:30, poliţiştii din cadrul Poliției mun. Turda, Biroul Rutier, au fost sesizati despre faptul ca pe strada Calea Victoriei din Turda, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Poliţiştii rutieri s-au deplasat la fata locului unde au constatat că autorul tamponarii a părăsit locul faptei”, informează IPJ Cluj.

Presupusul autor, un minor în vârstă de 17 ani, din mun. Turda, a fost depistat în cursul aceleiaşi zile. Acesta, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie, a intrat în coliziune cu alte 3 autoturisme.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Cod Penal, făptuitorul fiind cercetat în stare de libertate.


Comentarii Facebook