Joi 29 Septembrie

Cluj: Trei bărbați au fost reținuți după ce au jefuit și agresat doi tineri - VIDEO


În 11 septembrie, doi tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au fost agresați și jefuiți de alți trei bărbați. Aceștia le-au furat lucruri în valoare de peste 8.000 de lei.

Din acest motiv, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare în Cluj-Napoca, Mociu, Apahida și Florești.

Bărbații au fost arestați preventiv

În fapt, cercetările polițiștilor au fost demarate la data de 11 septembrie a.c., în urma sesizării a doi tineri de 18 și 20 de ani, care, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau într-un autoturism pe strada Ileana Cosânzeana ar fi fost agresați de trei persoane și deposedați de bunuri în valoare de aproximativ 8.500 de lei.  

În cadrul perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea documentării infracțiunii telefoane mobile, obiecte despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptei și alte bunuri de interes în cauză.

Urmare perchezițiilor s-a reușit recuperarea a peste 90% din prejudiciul creat.

Administrarea probatoriului a condus la reținerea celor trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani. Ulterior, în urma prezentării acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile derulate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigărzii de Operațiuni Speciale Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului  Criminalistic.”, a transmis IPJ Cluj.

foto perchezitie 3.jpeg

foto perchezitie 2.jpg

Comentarii Facebook