CLUJ: Trei adolescenți au ajuns în spital în urma unui accident la Dej. Șoferul a făcut o depășire riscantă VIDEO



Un accident rutier, soldat cu rănirea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, a avut loc luni seară, în jurul orei 21.00, pe strada Bistriței, din Dej.

Din primele cercetari, soferul in varsta de 18 ani al unui autoturism circula pe directia Dej – Cuzdrioara s-a angajat in depasirea unui alt autoturism, desi pe acea portiune de drum depasirea era interzisa. Pe un carosabil umed, in timpul depasirii, soferul a pierdut controlul asupra autoturismului, a parasit soseaua si s-a oprit intr-un cap de pod aflat pe partea stanga a soselei, scrie dejeanul.ro.

In urma impactului extrem de puternic, toti cei trei ocupanti ai masinii au fost raniti. La fata locului s-au deplasat de urgenta doua ambulante, una cu medic si una de prim ajutor SMURD, dar si un echipaj de descarcerare al pompierilor din Dej. Salvatorii i-au gasit pe cei trei afara din autoturism.

Conform martorilor, soferul a reusit sa iasa singur, iar baiatul si fata, ambii in varsta de 16 ani, aflati pe bancheta din spate, au fost ajutati de alti soferi.

Adolescenta in varsta de 16 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral si o fractura de femur, iar ceilalti doi traumatisme si contuzii usoare.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Comentarii Facebook