CLUJ: Trei accidente rutiere cauzate de șoferi beți la volan, într-o singură zi



Polițiștii clujeni au fost sesizați privind comiterea a trei accidente rutiere, soldate cu pagube materiale, de către conducători auto beți la volan, într-o singură zi.

La data de 16 octombrie a.c., trei accidente rutiere soldate cu pagube materiale au fost provocate de conducători auto sub influenţa alcoolului”, informează IPJ Cluj.

Astfel, conform polițiștilor, în jurul orei 03:20, poliţiştii au depistat pe DN 1C, pe raza localităţii Fundătura, un tânăr, de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care fusese implicat într-un accident rutier cu pagube materiale. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că se afla sub influenţa alcoolului.

De asemenea, în jurul orei 06:30, poliţiştii au depistat pe strada Liviu Rebreanu, din Gherla, un conducător auto, în vârstă de 22 de ani, din Iclod, care fusese implicat într-un accident rutier cu pagube materiale. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influenţa alcoolului.

Totodată, în jurul orei 10:30, poliţiştii au identificat un conducător auto, de 41 de ani, din judeţul Alba, care fusese implicat într-un accident rutier cu pagube materiale pe strada Pârâului, din Câmpia Turzii. Acesta se afla sub influenţa alcoolului şi nu deţinea permis de conducere.


Comentarii Facebook