Sambata 23 Ianuarie

CLUJ:Tractorist reținut de polițiști după ce a omorât o persoană! Era băut la volan și avea permisul suspendat


Un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane și rănirea gravă a alteia, a avut loc, sâmbătă seară, ăn jurul orei 18.35, pe raza comunei Poieni.

Conform IPJ Cluj, un bărbat de 52 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj, a condus un ansamblu de vehicule format din tractor şi remorcă, pe un drum communal din comuna Poieni, între localităţile Tranişu şi Valea Drăganului, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra vehiculului care s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit iar un alt bărbat de 27 de ani, pasager în tractor a decedat la faţa locului. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 52 de ani, avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de acesta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore la data de 22 septembrie a.c. iar la expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.


.

Comentarii Facebook