Cluj: Tinerii șoferi se urcă la volan chiar dacă au consumat alcool. Câți au fost prinși doar în acest weekend?



În weekend, mai mulți tineri au fost prinși de polițiști la volanul mașinii, în ciuda faptului că au consumat alcool înainte de a se porni la drum. Aceștia au vârste cuprinse între 20-30 de ani, semn că fenomenul este foarte practicat în rândul tinerilor.

Cinci șoferi  prinși băuți la volan. Unul a făcut chiar și accident

Sâmbătă, în plină zi, un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca a fost implicat într-un accident rutier pe strada Donath, din care au rezultat pagube materiale. Totuși, în urma testării, acesta avea o concentrație de 0.62 mg/l alcool pur în aer expirat, astfel că i-au fost recoltate probe biologice.

În același timp, în Gherla, a fost depistat un bărbat de 62 de ani, care circula cu mașina pe strada Dumbravei, având o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur în aer expirat.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:00, polițiștii de la Drumuri Naționale și Europene au prins un tânăr de 21 de ani, din Florești, în timp ce se deplasa în localitatea Luna de Sus, chiar dacă consumase alcool.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, în jurul orei 02:45, în Aghireșu Fabrici, polițiștii au prins un bărbat de 26 de ani, care conducea băut pe strada Bucium.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie în valoare de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, mai susține IPJ Cluj.


Comentarii Facebook