Cluj: Tânăra de 17 ani, vaccinată din greșeală cu Johnson&Johnson, a primit adeverință de vaccinare


Tânăra de 17 ani, din Cluj-Napoca, elevă la Colegiul Tehnic Raluca Ripan, care a fost vaccinată, dintr-o eroare, cu serul Johnson&Johnson, și-a primit miercuri, 17 noiembrie, adeverința de vaccinare.

Eleva vaccinată cu Johnson&Johnson a primit adeverință de vaccinare

Tânăra de 17 ani a ales să se imunizeze cu serul de la Johnson&Johnson, fără să știe că nu este recomandat minorilor.

M-am dus luni la centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Am completat cererea și nu mi-a cerut vârsta, numai CNP -ul și datele de pe buletin (adresă, nume). 

M-am dus și m-am vaccinat cu Johnson și apoi mi-a spus doamna că nu aveam voie să mă vaccinez pentru că nu aveam 18 ani. 

Am ieșit și am stat 10 - 15 minute pentru a se vedea dacă apar semne adverse. 

Atunci când a vrut să îmi iau certificatul de vaccinare mi-au spus că nu mi-l pot da pentru că nu am 18 ani și că mi-l vor da când o să fac 18 ani (în februarie 2022) sau când se rezolvă”, a relatat I.S, eleva vaccinată, pentru Știri de Cluj.

Ulterior, în cursul zilei de miercuri, prefectul județului, Tasnadi Szilard, a anunțat că tânăra de 17 ani a intrat în posesia adeverinței de vaccinare.

Știre inițială:  Cluj: Elevă vaccinată din greșeală cu Johnson. Nu i-au dat certificatul de vaccinare, ci au dat-o afară 

Comentarii Facebook