CLUJ: Tânăr prins de poliție după ce a furat o mașină pentru a merge la magazin și a cauzat un accident. Nu avea nici permis


Un tânăr de 28 de ani, din Fizeșu Gherlii, s-a ales cu dosar penal după ce a furat un autoturism pentru a merge la magazin, apoi a cauzat un accident.

Conform oamenilor legii, la data de 17 mai a.c., în jurul orei 22.00 polițiști au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca despre faptul că o persoană necunoscută i-a lovit cu un autoturism porțile de acces în curtea imobilului pe care-l deține în comuna Fizeșu Gherlii și a plecat de la fața locului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii.

Cel în cauză, în jurul orei 21.00, ar fi luat fără acordul proprietarului, cu care locuiește în comuna Fizeșu Gherlii, un autoturism, pe care l-ar fi condus cu scopul de a ajunge la un magazin alimentar. 

Datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, acesta ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi lovit poarta de acces a unui imobil. După impact, bărbatul și-ar fi continuat deplasarea. Ulterior acesta s-a întors la domiciliu, unde a fost depistat de polițiști.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că plăcuțele cu numărul de înmatriculare de pe autoturism sunt false, iar autoturismul în cauză, nu figurează ca fiind înmatriculat. 

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere. 

Tânărul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Comentarii Facebook