Miercuri 7 Decembrie

CLUJ: Tânăr de 18 ani bătut până a ajuns în comă, chiar în fața unei școli din DejUn tânăr de 18 ani a ajuns în comă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, după ce a fost bătut cu sălbăticie de doi băieți cu bâtele, în fața unei școli din Dej.

Incidentul a avut loc luni, in jurul orei 12:45, pe strada Pepineriei, in fata Liceului Tehnologic „Somes” Dej. Din primele informatii, baiatul de 18 ani ar fi trimis mesaje de amenintare catre doua eleve ale liceului, care si-au instiintat prietenii, doi baieti de 16 respectiv 19 ani.

Ieri, acestia au aflat ca tanarul de 18 ani se afla in apropierea scolii si au mers sa-i dea o „lectie”. L-au lovit cu batele in cap pana cand a cazut inconstient la pamant. Martorii au sunat la 112, iar in scurt timp la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie. Ajunsi acolo, politistii au solicitat interventia unei ambulante, care l-a transportat pe tanarul batut la Spitalul Municipal Dej, scrie dejeanul.ro.

Deoarece starea acestuia era extrem de grava, suferind un traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracerebrala si edem cerebral, dupa cum ne-a declarat Antonela Nicoara, purtator de cuvant al Spitalului Municipal Dej, acesta a fost stabilizat, intubat, iar mai apoi transferat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Intre timp, politistii au format o echipa operativa care a inceput cercetarile, pentru identificarea autorilor. S-au audiat martori si au fost vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale liceul, iar in scurt timp, cei doi agresori au fost prinsi.

Dupa audieri, acestia au fost retinuti pentru 24 de ore, iar marți au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Dej.

Asupra minorului de 16 ani nu s-a mai dispus nicio masura preventiva, însă cel de 19 ani a fost prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au admis cererea procurorului, astfel ca isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

Comentarii Facebook