Marti 4 Octombrie

CLUJ: Tâlhar fugărit de mai mulți bărbați după ce a furat o OAIE. A aruncat cu cuțitul după ei


Polițiștii clujeni au depistat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Conform IPJ Cluj, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, s-ar fi deplasat în extravilanul localității Bunești, comuna Mințiu Gherlii, de unde, dintr-o zonă împrejmuită, ar fi  sustras o ovină.

Acesta a fost surprins de către proprietarul terenului, care, împreună cu alte persoane din apropiere, l-ar fi ajuns din urmă pe bărbat și i-ar fi cerut acestuia să se oprească.

Pentru a-și asigura scăparea, hoțul ar fi aruncat cu un cuțit și pietre înspre bărbați și l-ar fi lovit pe unul dintre ei, provocându-i leziuni la nivelul membrului inferior. 

În jurul orei 09.45, după imobilizarea celui în cauză, proprietarul terenului a alertat Poliția. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj, care l-a condus pe bărbat la sediul poliției, pentru luarea măsurilor legale față de acesta. 

Față de bărbatul de 36 de ani se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 26 aprilie, cel în cauză a fost prezentat magistraţilor care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. 


Comentarii Facebook