Cluj: Suspect de pedofilie cercetat în libertate de 6 luni. Coșmarul fetei continuă în fiecare zi

 

Un bărbat de 66 de ani acuzat de pedofilie, care și-a și recunoscut vina, este certetat în libertate de 6 luni, pentru că Poliția nu a terminat dosarul. 

 

Culmea, agresorul este vecin cu fetița de 12 ani din localitatea Nima, iar cei doi se întâlnesc aproape în fiecare zi.

 

Incidentul a avut loc in 5 iulie. Batranul de 66 de ani a chemat-o pe copila la el, spunandu-i ca are sa ii ofere ceva. Avand incredere deplina in vecinul lor, mama fetei a ramas in strada, de vorba cu o vecina pana cand fata a intrat la acesta. Barbatul a dus-o intr-o bucatarie de vara din spatele curtii, unde s-a dezbracat si a obligat-o pe fata sa ii provoace placeri. A sarutat-o, a pipait-o si a inceput sa ii puna intrebari indecente. Totul ar fi durat aproximativ 10 minute, dupa care fata a reusit sa scape si sa fuga inapoi in strada. De spaima, aceasta nu a povestit nimanui nimic, dar parintii au vazut ca are un comportament ciudat si spre seara, aceasta a cedat si le-a povestit tot, scrie dejeanul.ro.

 

Părinții au sunat la poliție, dar agresorul nu a recunoscut nimic. Au mai trebuit să treacă lunile pentru ca bărbatul să fie dus la detectorul de minciuni, pe care l-a picat, iar apoi și-a recunoscut vina. Fetița a fost între timp la ședințe de terapie psihologică, pentru a putea trece peste cele întâmplate. 

 

După ce agresorul a recunoscut tot, ancheta poliției a continuat să bată pasul pe loc, iar dosarul nu a fost încă trimis la Parchet, cu toate că există mărturia fetei, care coincide cu cele spuse de agresor. 

 

Parintii spun ca barbatul, de fiecare data cand o vede pe fetita afara, o urmareste.

 

Politistii spun ca dosarul nu a fost trimis inca la parchet din cauza unui raport al psihologilor care a ajuns la dosar abia in decembrie, dar parintii ii contrazic si spun ca raportul respectiv este la dosar inca din august. Abia ieri, dupa ce presa s-a interesat de caz,  la mai bine de 6 luni de la producerea faptei, dosarul a fost dus de politie la Parchet, dar retrimis inapoi la politie, pentru ca nu a fost finalizat de catre acestia, scrie Dejeanul.ro.

Comentarii Facebook