Sambata 27 Februarie

CLUJ: ”Spărgătorii” de bancomate căutați de câteva luni, prinși de polițiști
Polițiștii clujeni cercetează o femeie de 28 de ani și un bărbat de 41 de ani, pentru furt calificat și tentativă de furt calificat din bancomate pe raza localităților Cluj-Napoca, Huedin și Gilău.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiștii de Investigații Criminale de la Secția 11 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reușit documentarea activității infracționale a două persoane cercetate sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat și de tentativă de furt calificat în formă continuată, fapte săvârșite în dauna mai multor unități bancare, din ATM-uri, care aparțineau acestora, pe raza localităților Cluj-Napoca, Huedin și Gilău”, informează IPJ Cluj.

Cei doi, o femeie de 28 de ani din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți și un bărbat de 41 de ani din aceiași localitate, sunt cercetați în stare de arest preventiv, fiind arestați într-o altă cauză, și sunt bănuiți de comiterea a 4 infracțiuni de furt calificat și patru tentative de furt calificat, în formă continuată.

În fapt, cei doi, în perioada 28 – 29 iulie a.c., prin montarea unor dispozitive artizanale în bancomate au sustras sau au încercat să sustragă din acestea, sume de bani.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a celor două persoane.

Comentarii Facebook