Cluj: Soţia preotului care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident din Sânpaul are nevoie urgentă de sânge


Femeia este acum în stare gravă la terapie intensivă. Cei doi soţi împreună cu fetiţa lor de 4 ani se aflau în maşină când bărbatul a efectuat o manevră inexplicabilă şi a intrat în plin, pe contrasens, într-un camion.

Soţia preotului a scăpat ca prin minune din impactul violent însă doctorii luptă să îi salveze viaţa. Femeia se află în comă indusă, la Spitalul judeţean de urgenţă din Cluj, cu multiple traumatisme în secţia de Terapie Intensivă.

A fost operată însă medicii rămân rezervaţi şi fac un apel pentru cei care pot dona sânge. Lipsa acută de donatori se resimte tot mai mult iar rezervele de sânge sunt tot mai reduse la centrul de transfuzii.

Vă reamintim că în urma accidentului, soţul femeii -preot greco-catolic - a murit pe loc. În imaginile surprinse cu câteva secunde înainte de impact se vede cum bărbatul pierde controlul asupra volanului şi intră pe contrasens, direct în faţa unui camion.

În maşină se afla şi copila celor doi soţi, de numai 4 ani. Din fericire, fetiţă s-a ales cu răni uşoare şi peste câteva zile va putea fi externată, spun medicii pediatri.


Comentarii Facebook