CLUJ; Șoferiță beată la volan, prinsă de polițiști după ce a cauzat un accident în toiul nopții


Polițiștii clujeni au depistat, ieri dimineață, o conducătoare auto care s-a urcat la volan în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Aceasta a fost implicată și într-un accident rutier.

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 04.20, o femeie de 40 ani, din municipiul Cluj-Napcoa, judetul Cluj, a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe Calea Florești, din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca s-au deplasat la fața locului și au constatat că femeia care a provocat evenimentul rutier emana halenă alcoolică, motiv pentru care au testat-o cu aparatul etilotest. Acesta a relevat o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. 


Comentarii Facebook