CLUJ: Șofer beat la volan, reținut de polițiști după ce a cauzat un accident rutier. A băgat în spital un pompier



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto, după ce a cauzat un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Acesta a intrat cu mațina într-un autoturism condus regulamentar de un pompier din Dej.

În fapt, la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 08:50, bărbatul,în vârstă de 44 de ani, din Jichişu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Codorului, din Dej, dinspre Jichişu de Jos, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar”, informează IPJ Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat, de 45 de ani, din Jichişu de Jos, conducător al autovehiculului condus regulamentar.
Pagubele materiale au fost estimate la 30.000 de lei.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook