CLUJ: Șofer beat la volan, reținut cu forța de polițiști după ce a cauzat un accident VIDEO


Polițiștii clujeni au intervenit, vineri, la Dej unde un șofer a cauzat un accident rutier, apoi a fugit de la fața locului, fiind urmărit de oamenii legii.

Toata scena s-a petrecut pe strada Unirii din Dej, acolo unde politistii de la rutiera au reusit sa il prinda pe soferul care a provocat un accident pe o strada aglomerata din oras. Pentru ca barbatul s-a inchis in masina si nu a vrut sa iasa de bunavoie, agentii de politie au fost nevoiti sa sparga geamul din spate al autoturismului pentru a debloca portierele. Ajutati de mai multi dejeni, oamenii legii au reusit in cele din urma sa il imobilizeze si sa il incatuseze pe sofer, scrie dejeanul.ro.

In urma unor verificari efectuate de politisti, se pare ca barbatul, in varsta de 63 de ani nu detinea permis de conducere. Mai mult, la testarea cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost recoltate mostre biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a cantitatii de alcool din sange.

Oamenii legii l-au retinut pe sofer pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunerea de arestare preventiva. Pe numele barbatului s-a deschis un dosar penal, fiind cercetat pentru comiterea infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii Facebook