Cluj: Se confiscă mașina celor care depozitează ilegal materiale de construcții


Primarul Emil Boc a spus că se confiscă mașinile celor care sunt prinși în flagrant că aruncă la marginea pădurii deșeuri din construcții.

Nu merge să depozitați la margine de păduri pentru că amenzile sunt uriașe. Vă confiscăm și mașina, dacă vă găsim în flagrant. Dacă nu, vă găsim oricum pentru că avem instrumente de a găsi pe oricine. 

Folosiți aceste instrumente pe care le-am pus la dispoziție. Dacă faci lucrări, nu te duce să arunci noaptea la marginea Făgetului sau Borhanciului, pentru că dăunează mediului și apoi sunteți prinși și plătiți de zece ori mai mult decât să închiriați o mașină și să duceți deșeurile la centrele din Mărăști și Mănăștur”, a spus Emil Boc.

Cele două centre funcționează pe strada Bucium Fără Număr, din cartierul Mănăștur (în vecinătatea autobazei CTP) și pe strada Fabricii Fără Număr, din cartierul Mărăști (sub pod Fabricii, cu intrare din strada Septimius Severus).

Orarul de funcționare a punctelor de colectare separată a deșeurilor este de luni până vineri între orele 09.00-17.00 și sâmbăta între orele 08.00-14.00. În perioada de vară programul va suferi modificări, care vor fi comunicate ulterior.


Deșeurile care sunt aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare se preiau cu titlu gratuit.

Comentarii Facebook