Vineri 9 Decembrie

CLUJ - Scandalul dintre doi bărbați s-a terminat cât se poate de rău pentru ambii: Unul a fost înjunghiat, iar celălalt a încercat să se sinucidă


Un conflict între doi bărbați s-a terminat cât se poate de rău pentru ambii. Încăierarea a avut loc joi, 29 septembrie, în localitatea Jucu de Sus, unde fostul soț și actualul iubit al unei clujence s-au luat la harță din cauza femeii. 

Potrivit Ziua de Cluj, fostul soț al femeii l-ar fi urmărit pe actualul iubit al acesteia până la toaleta unui local, acolo l-ar fi electrocutat și înjunghiat, apoi s-a urcat în mașină și a plecat în trombă. Ajuns în fața blocului unde locuiește, fostul soț a încercat să se sinucidă cu mai multe împunsături de cuțit, secționându-și artera femurală.

Medicii au reușit să îi salveze pe amândoi 

Sosiți la fața locului, medicii ar fi reușit să îl stabilizeze pe concubinul femeii, care fusese înjunghiat la toaletă. Fostul soț se află în stare gravă, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva viața.

Joi, în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitatea Jucu de Sus, comuna Jucu, a avut loc o agresiune între doi bărbați”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 

Din cercetările preliminare rezultă că, între cele două persoane ar fi existat un conflict, urmat de o agresiune, rezultând rănirea unuia dintre ei cu un obiect ascuțit. La scurt timp, unul dintre cei doi ar fi părăsit locația. Ulterior, în jurul orei 19:15, printr-un alt apel la SNUAU 112 a fost sesizat faptul că acesta a fost găsit rănit, într-un ansamblu de locuințe din aceeași localitate. Cercetările se află în curs de derulare”, au mai transmis polițiștii clujeni. 


Comentarii Facebook