Duminica 20 Iunie

CLUJ: Scandalagiu, reținut după ce a agresat o femeie și a amenințat polițiștii. A distrus autospeciala de Poliție cu furca


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi distrugere.

La data de 3 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi distrugere”, informează IPJ Cluj. 

Ulterior, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, fiind reținută și infracțiunea de ultraj.

Conform oamenilor legii, la data de 1 martie a.c., în jurul orei 11:50, cel în cauză - un bărbat, de 47 de ani, din Dej, aflându-se pe strada Sărata de Jos, din Dej, pe fondul consumului de alcool a avut un conflict spontan cu o femeie, pe care ar fi agresat-o. 

Pentru aplanarea conflictului, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar bărbatul s-a manifestat agresiv față de aceștia, amenințând cu acte de violență. În acest context, bărbatul a avariat autospeciala de poliție, lovind parbrizul cu o furcă, tulburând ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv.

Comentarii Facebook