Cluj: Scandal violent între doi tineri surdo-muți. Femeia a ajuns la spital în stare gravă


După ce s-au distrat la o petrecere, doi tineri - un bărbat de 32 de ani din Cluj-Napoca și partenera lui, de 25 de ani, au pornit un scandal violent, luni dimineață.

Ambii sunt surdo-muți așa că zgomotele de obiecte sparte din apartament i-au alertat pe vecinii care au sunat la 112. Când au descins acolo, polițiștii au găsit-o în locuință doar pe tânără cu răni de cuțit și hemoragie puternică.

Cei doi tineri surdo-muți s-ar fi cunoscut relativ recent, într-un grup din care fac parte mai multe persoane cu acest tip de deficiențe. Amândoi ar fi participat la o petrecere duminică noaptea, iar distracția s-a prelungit până în zori.

Vecinii spun că la scurt timp după ce au revenit în apartamentul fetei au început să se audă tot felul de zgomote și obiecte aruncate. Treziți din somn și speriați, oamenii au sunat la 112, conform stirileprotv.ro

Polițiștii au găsit-o în locuință pe fata, înjunghiată și cu hemoragie puternică. În tot acest timp, bărbatul s-a făcut nevăzut însă oamenii legii au reușit să-l găsească la câteva blocuri distanță. Victima a fost transportată de urgență la spital și se află în continuare în stare gravă.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.


Comentarii Facebook