Luni 28 Noiembrie

Cluj: Scandal la banchetul unor elevi. Un tânăr beat a ”eșuat” cu mașina pe terasa de la Grand Hotel Italia

 

Banchetul unor tineri de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu s-a terminat cu un scandal, după ce unul dintre absolvenți a intrat cu mașina pe terasă și a lovit tot ce i-a ieșit în cale. 

 

Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar angajații au chemat poliția. Pe terasă se aflau colegii elevului, dar și alți tineri de la Liceul Teoretic Gheorghe Șincai, care serbau și ei terminarea liceului. 

 

Cea care a chemat poliția a fost umilită de prietenii tânărului care a devastat terasa, scrie Monitorul de Cluj

 

Tânără: Ești o proastă. De ce ai sunat la Poliție?

 

Angajat hotel: Cum vorbești așa? Nu ți rușine?

 

Tânără: Nu mi-i deloc rușine. Puteți toți să tăceți că nu aveți dreptul să vorbiți. Știu că nu ești nimeni aici, îți știu șefii, îi cunosc pe patroni, tu ești un nimeni. Banii nu sunt o problemă. Părinții noștri îi cunosc pe patroni.

 

Alt angajat: Ce șmecheră.

 

Tânără: Poți să pleci de aici, puteți să plecați toți de aici.

 

Nu știu cum a ajuns mașina pe terasă. Nu este stilul meu. Nu am condus eu mașina. Cineva mi-a luat cheile. Nu îmi explic cum a ajuns mașina pe terasă. Nu am făcut-o eu”, a spus tânărul care a intrat cu autoturismul pe terasă.

 

Părinții băiatului au ajuns și ei pe terasă și le-ar fi cerut polițiștilor ”să o lase mai moale cu întrebările”.

 

În jurul orei 00:20, polițiștii au fost solicitați să intervină în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca, unde un tânăr a intrat cu autoturismul pe terasa unui hotel, intrând în coliziune cu un stâlp ornamental. La fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul, un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca se afla sub influenţa alcoolului. A fost depistat cu o alcoolemie de 0,8 mg de alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, cadrul legal în care se vor cerceta împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. Nu au fost înregistrate victime”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Comentarii Facebook