Duminica 31 Mai

CLUJ: Scandal cu urmăriri în trafic și bătaie, în noaptea de Crăciun


Poliţiştii Secţiei clujeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier, dar şi pentru lovire sau alte violenţe.

La data de 26 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 35 de ani, din Tritenii de Sus, judeţul Cluj, pe care îl cercetează pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, dar şi sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, anunță Poliția Cluj.

Conformoamenilor legii, la data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 03:40, bărbatul a condus un autoturism pe D.C. 58, pe raza localităţii Pădureni, şi a acroşat un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma evenimentului rutier, bărbatul și-a continuat deplasarea până pe raza localității de domiciliu, fiind urmărit de celălalt șofer. În momentul în care a intrat în curtea imobilului în care locuiește, bărbatul a acroșat din nou același autoturism.

În timpul discuţiilor, cel în cauză ar fi exercitat violenţe fizice faţă de o femeie de 50 de ani, din municipiul Turda, care se afla în apropiere și filma incidentul cu telefonul mobil. 

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea suspendat dreptul de a conduce. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook