Cluj: Risca să fie decapitat! Un motociclist a lovit o sârmă cu care un CRIMINAL a legat drumul agricol la nivelul capului - VIDEO


Un motociclist care circula pe un drum din Corpadea s-a ales cu gâtul tăiat, după ce a lovit o sârmă cu care era legat drumul. Din fericire nu a fost vorba despre o rană care să îi pună în pericol viața. 

Bikerul circula pe un drum agricol, care nu era semnalizat în niciun fel cu afișe, care să arate că este proprietate privată sau că drumul este legat.

Motociclistul avea numai 21 de km pe oră și acest lucru a făcut ca rănile să nu fie mai grave. Din imagini se vede că acesta a observat sârma și a încetinit, dar insuficient, pentru că s-a ales cu o tăietură la nivelul gâtului. ”Sincer, dacă aveam viteză eram mort”, a spus cel care conducea motocicleta. 

Acesta nu a făcut plângere, dar a vorbit cu propietarul să ia măsuri: ori să semnalizeze, ori să elimine sârma.

Multe persoane care fac enduro pe drumuri agricole au relatat că s-au lovit de probleme similare. ”Uneori este incredibil câtă răutate pot avea unii oameni in ei! Cel care a pus stalpii ăia s-a gândit fix să omoare pe cineva sau vreun cal!”.

Ce oamenii frate! Depune plângere penală. În locul tău putea să fi fost altcineva, care probabil că nu mergea cu 20, ci cu 50 la oră în creștere. Bine că a fost asa...”.

Comentarii Facebook