CLUJ: Protest la Tureni împotriva ”bordurilor” de delimitare de pe mijlocul drumului FOTO


Zeci de persoane s-au strâns, sâmbătă dimineață pentru a protesta, la Tureni, aceștia arătându-ți nemulțumirea față de lucrările de delimitare a sensuriilor de mers de pe drumul Turda-Cluj, prin amplasarea unor borduri pe mijlocul drumului.

Protestatarii consideră că drumul existent a fost foarte bun, iar montarea bordurilor nu face altceva decât să creeze probleme și apariția unor accidente. Protestatarii solicită încetarea lucrărilor și readucerea drumului la starea inițială, scrie turdanews.ro.

Prezent la protest, senatorul Alexandru Cordoș a spus că ar trebui găsite unele soluții, după discuțiile cu cei de la CNADR, pentru a se aduce unele modificări proiectului, considerând că acest sistem ”nu este bun”.

Conform lui Cordoș, luni, 27 iunie, va veni directorul general al CNADR, la Cluj, pentru a se purta unele discuții pe această temă. Senatorul spune că este un proiect european, care a fost semnat de toți primarii din zonă, la inițierea proiectului, iar dacă cineva modifică acest proiect, vor trebui dați banii înapoi, primiți de la comunitatea europeană pentru aceste modernizări.

Comentarii Facebook