Cluj: Polițistul decorat, care este acuzat de agresiunea unei femei care dormea, rămâne în arest


Polițistul clujean decorat pentru merite civice, care acum este acuzat de o tânără de viol, rămâne în arest pentru 30 de zile.  

El a fost arestat de Judecătoria Cluj-Napoca zilele trecute și a atacat decizia, pe motiv că se consideră nevinovat, iar măsura este abuzivă. 

Tribunalul Cluj a refuzat să îl elibereze, astfel că agentul va sta în arest cele 30 de zile. 

Polițistul Răzvan Petruș a fost reținut în 14 noiembrie, fiind acuzat de o tânără pe care o cunoștea de viol. Totul s-a întâmplat vineri noaptea, în 11 noiembrie, la o petrecere organizată la un centru Spa din Someșeni. Cu toţii consumaseră foarte mult alcool, iar tânăra respectivă a mers să se odihnească într-o altă încăpere. la un moment dat agentul de la Poliţia Rutieră a intrat peste ea şi ar fi violat-o. 

Agresiunea s-a produs în casa sărbătoritei, de pe strada Eugen Ionesco, unde s-a mutat petrecerea de la centrul Spa. Când s-a dus la somn, agentul ar fi atacat-o. Înspăimântată, după ce s-a trezit fata a sunat la 112, dar şi-a chemat şi iubitul să vină să o salveze. 

Polițistul a apucat să plece între timp, dar a fost găsit după câteva zeci de minute de un alt poliţist şi adus la apartamentul, unde ar fi avut loc faptele ca să dea explicaţii.

Cazul a fost făcut public de partenerul tinerei care a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare: ”În această noapte acest gunoi, organ al Poliţiei Române, a violat-o pe iubita mea. Fiind beată şi mergând în altă cameră să doarmă, el a profitat de ocazie!”.

Comentarii Facebook