Duminica 28 Aprilie

Cluj - Poliția a împușcat în picior un tânăr, lângă Huedin. Ce a urmat a fost FILMAT. Scenele sunt demne de India - VIDEO


Un tânăr a fost împușcat în picior de poliţiştii de la Huedin, duminică, 4 iunie, la Săcuieu, unde ar fi avut loc o infracțiune silvică.

Polițiștii i-ar fi luat la rost pe cei prinși cu lemnele, iar la locul faptei a ajuns un verișor al acestora, care a devenit recalcitrant. Acesta ar fi vrut să ia arma unuia dintre polițiști, moment în care alt agent l-a împușcat. Înainte, poliistul ar fi tras două focuri de avertisment. 

Ce a urmat este demn de India, nu de România anilor 2023, țară membră UE. Bărbatul împușcat a fost filmat de un alt apropiat, în timp ce umbla pe stradă, cu poliția după el. 

Polițiștii s-au făcut de rușine în ultimul hal. Un agent fugea după cel împușcat, în timp ce totul era filmat și transmis pe internet. La fața locului au apărut și alți polițiști, care l-au ajutat pe cel împușcat să își pună un garou pe picior, pentru a împiedica pierderea sângelui.

Victima a ajuns până la urmă la UPU Cluj.

Comentarii Facebook