Cluj: Petrecerile s-au mutat din cluburi în cabane. Locația se anunță cu 24 de ore înainte - VIDEO


Petrecerile s-au mutat din cluburi în cabane și locații din afara orașului. La fel ca și în valul 3 al pandemiei COVID-19, organizatorii de evenimente riscă pentru a face bani de pe urma celor care nu țin cont de pericolul îmbolnăvirii.

Weekend trecut, cei de la Plan B, de exemplu, au făcut la Aroma o petrecere până la 6 dimineața … cu peste 200 de persoane”, ne-a semnalat o sursă.

În weekend -ul care vine urmează o altă petrecere la Gilău. 

Weekend viitor, în 16 octombrie, o sa aibă loc altă petrecere, lângă Cluj la o cabana … Este postată Non stop pe Instagram. Petrecerea este organizată de cei de la Highwavessounds.

Locația va fi la Gilău, la o cabană, dar totul va fi anunțat cu o zi înainte, ca să nu se strice ploile. 

Este bar ilegal în incintă. Intrarea va costa 50 de RON. Probabil vor participa și o grămadă de nevaccinați”, a mai spus sursa citată.

La petrecere vor pune muzică Exob, Tulvan, Stef. 

În timpul valului trei al pandemiei, când oamenii erau închiși în casă pe durata nopții au fost zeci de petreceri oprite de poliție în tot județul. Acum, se pare, că lucrurile se repetă.

Întrebarea care se impune este ”Dacă Poliția mai are energia pentru a se lupta cu aceste focare, unde se pot îmbolnăvi oameni!”.

Comentarii Facebook