Cluj: Pensionar prădat de hoți în troilebuzul 25, pus pe drumuri și amendat de controlori

 

Un pensionar clujean prădat de hoți în troilebuzul 25 trebuie să își demonstreze de fiecare dată nevinovăția. El cere să fie ajutat de Primăria Cluj-Napoca pentru a nu fi amendat de fiecare dată de controlori.

 

In data de 13 dec. 2016, ma deplasam cu troilebuzul 25 din Piata Marasti catre cartierul Ghiorgheni, mijloc de trasport arhiplin. La coborire in statia Iulius Mall, am constatat ca fermoarul de la boresata imi era deschis si lipsea pormoneul cu bani si acte. Persoane necunoscute mi au furat pormoneul cu bani si acte, respectiv: Cartea de identitate, Permisul de conducere, Cardul de sanatate, Card bancar si Abomanetul CTP Cluj pe anul 2017.

 

Am depus o plângere la Poliția municipiului Cluj-Napoca, eliberindu-mi o Adeverinta ptr. a-mi putea reface actele furate. Le-am refacut pe toate, cu exceptia abonamnetului de transport. CTP a motivat ca nu se eliberaza duplicate. Urmare a sezizari prin care am aratat furului abonamentului, mi-au dat un numar de inregistrare care sa il arat la controlari. Unii tin cont si inteleg, alti nu si fac Proces de contaventie si de fiecare data trebuie mers la CTP sa-l anuleze. Domnule primar nu este primul care când se fura acte sau unii le pierd. De nu se poate elibera un duplicat sau macar o adeverinta. Este foarte jenant ca la 73 de ani sa dau explicati la controlori sau sa tot merg la CTP sa anuleze Procesele verbale. CTP motiveaza ca nu depinde de dinsii eliberarea unui duplicat, ci intra in competenta Primariei”, a explicat pensionarul clujean.

 

Acesta a prezentat și copii după Cartea de identitate, Adeverinta de la Politie si fluturasul cu nr. de inregistrare eliberat de CTP.

 

Dacă nu va fi ajutat, bărbatul va trebui să aștepte reînnoirea abonamentelor gratuite, la finele anului.

Comentarii Facebook