Cluj: Pedofilii nu se mai ascund de părinții copiilor cărora le fac avansuri: „A încercat să-mi tragă fetița de mână”


O mamă din Cluj-Napoca a semnalat un incident care a avut loc duminică, în cartierul Gheorgheni, cu un bărbat în vârstă, care a mai fost surprins și în alte situații, în timp ce încerca să ademenească fetițe în parc.

Femeia, care a relatat întâmplarea pe un grup de Facebook dedicat mamelor din Cluj-Napoca, a subliniat că aceste lucruri se întâmplă frecvent în cartierul Gheorgheni, atenționând femeile cu copii mici.

 „Ieri, în stația de autobuz am avut un incident destul de urât. A încercat să îmi tragă fetița de mână și îi făcea semne să meargă la el. Cu toate că m-am îndreptat către el să întreb care e problema, nu a încetat să îi facă semn să meargă fetița la el!!! Am chemat poliția, și cam atât!!! Voi depune plângere la poliție, evident!!! Nu ar trebui lăsate lucrurile așa, nu trebuie să ne vedem mai departe de drum, poate un copil o sa pățească ceva din nepăsarea noastră. Cât mai multe declarații la poliție, cu atât mai bine!”, a povestit femeia.

Aceasta a precizat faptul că bărbatul a mai fost postat de o altă mamă din Cluj, tot în cartierul Gheorgheni, deoarece a încercat să-i ademenească fetița, în timp ce aceasta se juca într-un parc, sub supravegherea mamei sale.

Bărbatul frecventează locurile de joacă pentru copii din Gheorgheni

Pe finalul lunii aprilie, o mamă a povestit cum un bărbat mai în vârstă a încercat să îi răpească fetița de doar 5 ani, într-un parc din cartierul Gheorgheni. 

Un bărbat, cărunt cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a băgat în seamă cu ea și a început să îi spună cât de norocoasă este că are acești doi copii foarte frumoși.

A venit la mine, domnul era foarte amabil. A început să îmi spună cât de norocoasă sunt și că acești copii sunt un dar de la Dumnezeu. Eu am vrut să fiu amabilă și i-am mulțumit. El se uita la fetița mea, dar eu inițial nu am observat asta, dar femeia care mai era cu mine mi-a spus că bărbatul este dubios”, a povestit aceasta atunci, pentru monitorulcj.ro

Bărbatul a încercat să o ademenească pe fetiță cu o floare

A doua zi, femeia s-a dus în același parc, iar acolo era același om, la aceeași oră. Bărbatul stătea într-un colț și se uita la fetița de cinci ani cum se joacă, după care s-a ascuns după un copac și încerca să o ademenească.

S-a uitat la ea jucându-se, după care s-a prefăcut că pleacă, și-a luat rămas bun. A încercat să se ascundă pe lângă un copac mare (mai departe de mine, dar aproape de fetiță care se juca), a ținut o floare în mână și a chemat-o pe fetiță, exact pe numele ei și zicea «hai aici». Este evident că voia să o răpească, a profitat de acea secundă în care am încercat să-l culc pe bebeluș în cărucior”, a spus femeia.

Norocul femeii a fost că, în ciuda insistențelor bărbatului, fetița a simțit că ceva este în neregulă și s-a întors la mama ei. Femeia a încercat să își mascheze frica, pentru a nu-și panica fetița și au părăsit parcul.

Comentarii Facebook