Cluj: Oamenii își lăsau mașinile în stradă, pentru a vizita Târgul de Crăciun: „Țăranul nu-i pe câmp, e în centrul Clujului” - FOTO


Vineri, 26 noiembrie, s-a dat startul Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Acesta s-a dovedit a fi un succes încă din primele zile, spre bucuria administrației locale, dar și spre disperarea clujenilor. Oamenii au venit la târg cu mașina, astfel că tot centrul orașului a fost împânzit de mașini parcate peste tot.

Era de așteptat ca străduțele din jurul târgului să fie pline până la refuz, însă clujenii care locuiesc în zona centrală au avut surpriza de a rămâne fără loc de parcare în acest weekend. Vizitatorii târgului au ajuns să-și lase mașinile și pe stradă.

Țăranu nu-i pe câmp, e în centrul Clujului, parcat pe carosabil că el trebuie să meargă la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca cu mașina musai. Azi (duminica!!) am dat 3 ture ca să îmi găsesc loc pe strada pe care îmi plătesc, pe la ora 12, în condițiile în care duminica în sfârșit găseam și eu ceva loc din prima. Nu le ajung parcările riveranilor, tre’ și pe strada. Ratuc ce-are??”, a scris duminică o clujeancă.


Comentarii Facebook