Cluj: O fetiță de 12 ani și o femeie s-au ales cu arsuri pe corp, după ce au stat pe scaunele unui autobuz - EXCLUSIV


O fetiță de 12 ani și o femeie de 54 de ani s-au ales cu arsuri, după ce au călătorit cu un autobuz și au folosit scaunele. Poliția a preluat cazul, după ce cele două s-au prezentat la UPU Cluj. 

La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către reprezentanții unei instituții medicale cu privire la faptul că două persoane, respectiv o minoră de 12 ani și o femeie de 54 de ani,  s-au prezentat la nivelul unității, indicând arsuri după ce ar fi călătorit cu un autobuz pentru transport public în comun, în municipiul Cluj-Napoca”, precizează anchetatorii.

Fetița s-a urcat în autobuz la ora 11:45 și s-a așezat lângă o altă femeie. În primă fază nu și-a dat seama că s-a așezat pe un scaun îmbibat cu o substanță necunoscută, dar la coborâre și-a sunat părinții, spunând că simte o arsură. Femeia care a stat lângă fetiță a făcut și ea plângere. Cele două nu se cunosc. 

După arsurile suferite, autobuzul CTP a fost sigilat și s-au făcut cercetări

Autobuzul a fost sigilat pentru a putea fi făcute cercetările de rigoare, fiind suspiciuni că cineva a pus intenționat o substanță pe scaune.

Autobuzul a fost retras din circulație și sigilat de la acea dată, iar ca urmare a verificărilor derulate a reieșit faptul că anterior respectivei curse, două persoane, pasagere, au ocupat aceleași locuri, iar din bagajul uneia dintre acestea s-a scurs o substanță lichidă, utilizată la curățare, dezinfectare și înălbire.

Respectivele persoane au fost identificate de polițiști, acestea prezentându-se la sediul unității pentru lămurirea tuturor aspectelor și pentru verificarea circumstanțelor exacte în care s-a produs incidentul.

Cu această ocazie a reieșit faptul că substanța respectivă, destinată igienizării suprafețelor, se afla asupra uneia dintre persoane datorită specificului activității desfășurate la locul de muncă. 

În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ami spus anchetatorii.

Persoane neidentificate, distribuie informații false pe Instagram, spunând că cineva pune acid pe scaunele autobuzelor

Pe Instagram, persoane neidentificate încă au promovat o informație falsă, conform căreia cineva ar fi pus acid pe scaune. Poliția Cluj nu confirmă aceste informații, care riscă să panicheze populația. 

WhatsApp Image 2021-12-10 at 4.08.09 PM.jpeg

Comentarii Facebook