Cluj: O femeie nu avea destui bani la Serviciul de Înmatriculări și era disperată. Un bărbat a văzut și a ajutat-o din OMENIE


O clujeancă a rămas fără bani la Serviciul de Înmatriculări și a fost ajutată de un necunoscut. Gestul este unul fenomenal, pentru că arată că încă oamenii de ajută.

Vreau să mulțumesc omului care, în 26 octombrie, la Serviciul Înmatriculări Auto, mi-a dat 100 lei să îmi plătesc numerele de la mașină. M-am întors cu banii și nu mai erai. Mulțumesc mult și Dumnezeu să îți răsplătească însutit!”, a relatat Sonia, pe Info Trafic jud. Cluj, un grup de șoferi.

Aceasta a regretat că nu i-a ”picat fisa” să îi ia numărul de mobil al celui care a ajutat-o, pentru a-l putea găsi. ”Mi-a scăpat, din păcate, dar doar din cauză că am avut sentimentul că nici nu s-a gândit să mă aștepte. Poate greșesc....”, a mai spus aceasta.

Cei care au auzit povestea au avut numai cuvinte de laudă. Alții au povestit întâmplări similare. 

Exact așa am pățit și eu în centru. Nu am avut fise pentru parcare și nici unde să schimb banii. Am încercat și la bancă dar nu au vrut sa îmi schimbe și un domn amabil avea banii pe card. L-am rugat să plătească și pentru mine și îi dau cash înapoi. Domnul a plătit și nu a mai vrut banii. Nu a fost o suma mare, dar gestul contează. Mai sunt și oamenii buni. Asta e de apreciat, deoarece mai rar sunt…”. 

Comentarii Facebook