Cluj: Nu mai avem umanitate! Nu se dorește mutarea puiului de căprioară blocat pe câmpul de lângă VIVO! - FOTO


Un căprior a rămas blocat pe câmpul de lângă VIVO Cluj, iar reprezentanții fondului de vânătoare din Florești se opun mutării acestuia. 

ANCBP Antibraconaj si Antipoluare Cluj a încercat să se implice în tranchilizarea și mutarea animalul și s-a primit sprijin din partea Poliției și Poliției locale Floresti, precum și din partea unui medic veterinar. 

Fondul de vânătoare nu dorește relocarea lui, deși se știe că nu este în siguranță acolo, deși poate reprezenta un pericol public în cazul în care ar ieși pe șosea. 

Asta este situația, nici poliția nu are competența în acest sens, nici un ONG sau altă entitate, ci doar gestionarii acestui animal, adică fondul de vânătoare de care aparține”, a precizat Claudiu Olenici, reprezentantul Asociației.

Practic acest animal este pus în pericol de cei de la fondul de vânătoare, care se opun relocării. În plus, cine va răspunde dacă acesta iese în drum și se produce un accident grav de circulație. 

Știri de Cluj cere prefectului Tasnadi Szilard să se implice și să ceară Asociației de Vânătoare și Pescuit din Cluj luare de urgență a unor măsuri.

Căpriorul este blocat pe acel câmp de circa 3 săptămâni.  Cazul a fost semnalat AICI de Știri de Cluj, în 9 august.

f0bb0d0040b0cf40350d32673dd3fb38.jpg

Comentarii Facebook