Află de la un specialist în recrutare cum să îți faci un CV


Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, atunci lucrul cel mai important pe care trebuie să îl știi este cum să îți pregătești CV-ul pentru angajare. Am apelat la un specialist în recrutare pentru a-ți spune cum poți să îți construiești un CV ca la carte, pas cu pas.

În primul rând, această mică foaie de hârtie este imaginea ta ca profesionist și unealta care îți e cel mai la îndemână pentru angajare. Pentru a te asigura că vei fi chemat la interviu, acest document trebuie scris corect. Așa că hai să vedem ce trebuie să conțină un CV reușit:

  • Date personale adică numele tău, datele tale de contact, naționalitatea, data nașterii etc.
  • Experiența profesională unde vei trece firmele la care ai lucrat, postul pe care l-ai avut, perioada angajării tale și care au fost responsabilitățile job-ului tău
  • Formarea educațională ce va include atât formele de învățământ absolvite (gimnaziu/liceu, facultate), dar și toate certificările profesionale pe care le ai
  • Abilități și competențe – dacă ești bun la ceva care are legătură cu job-ul pentru care aplici, nu ezita să menționezi în CV, fie că e vorba de abilități de operare calculator, fie că e vorba de limbi străine 

Toate aceste lucruri alături de un simț estetic care te va ajuta să așezi informațiile cât mai bine în pagină, îți vor fi de ajutor în obținerea interviul mult dorit.

Noi am reușit să aflăm toate aceste informații de la Anca, specialist în recrutare la DB Work, o agenție de mediere și plasare forță de muncă în străinătate cu o experiență în domeniu de peste 5 ani. Peste 1500 de persoane au reușit să își găsească locul de muncă potrivit în Olanda, Belgia sau Germania cu ajutorul Ancăi sau a colegilor ei. Dacă și tu ești interesat de un loc de muncă sigur în afara țării, atunci intră pe site-ul lor și vezi care sunt posturile disponibile.

În plus, dacă vrei mai multe informații despre cum te poți angaja și tu în siguranță în străinătate, poți participa la seminarul online organizat de DB Work „Află cum să te angajezi rapid și ușor în străinătate în siguranță”, care va avea loc marți, pe 24 august 2021, la ora 19:00. În cadrul acestui seminar, specialiștii în recrutare de la DB Work vor discuta despre provocările pe care un candidat le poate avea în procesul de aplicare, despre ceea ce înseamnă să lucrezi în condiții sigure în străinătate și despre care sunt beneficiile pe care un angajat DB Work le are atunci când ajunge în noua sa țară. 

Dacă ești curios și vrei să afli toate aceste informații și multe altele, atunci conectează pe 24 august 2021, la ora 19:00 la seminar.  Completează formularul de înscriere și vei afla toate detaliile despre cum poți participa cu o zi înainte de desfășurarea acestuia.

Comentarii Facebook