Cluj-Napoca - Un hoț de buzunare a bătut crunt un clujean, care l-a prins FURÂND - VIDEO IMAGINI DURE

 

UPDATE

 

Agresorul din imagini a fost identificat și reținut pentru 24 de ore. 

 

Cel in cauza a fost identificat ieri de catre politisti, stabilindu-se ca este vorba despre un barbat, de 26 de ani, din comuna Sanpaul, Judetul Cluj.

 

In urma identificarii si depistarii, politistii au dispus masura retinerii, pentru 24 de ore, fata de acesta, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

 

In cursul zilei de azi (duminică, 23 octombrie) urmeaza a fi prezentat magistratilor pentru dispunerea altor masuri”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

 

------------------

Un clujean și-a făcut datoria civică și a intervenit în cazul unui furt de buzunare dintr-o stație de autobuz. 

 

Cazul s-a petrecut vineri, 21 octombrie, în centrul Clujului, în jurul orei 16.30.

 

Un clujean (bărbatul cu bască din clip) se afla în stația de autobuz și a surprins un alt bărbat care fura portmoneul unei femei. Conform martorilor, acesta i-a atras atenția victimei, dar hoțul de devenit recalcitrant și a sărit la bătaie. Clujeanul cu spirit civic a încercat să se adăpostească în magazinul alimentar care se află chiar în stația de autobuz, dar hoțul furios s-a năpustit asupra ușii și l-a fugărit printre rafturi, lovindu-l în zona casei de marcat.

 

Hoțul aproape a ieșit din magazin, la un moment dat, iar clujeanul care l-a demascat a încercat să blocheze ușa. A urmat un luptă chiar acolo, ultimul fiind lovit de multe ori în zona feței.

 

Pai cel care a împărțit pumni e un hot psihopat cunoscut deja in Cluj si cel care a incasat l-a vazut la casa de bilete Ratuc, cum incerca sa-i fure unei doamne portofelul si a avertizat-o. Atât i-a trebuit hotului. Am mai avut probleme cu el in magazin. Am intervenit pentru ca a vrut sa bata un baiat doar pe motiv ca nu s-a dat deoparte cand trece el”, a relatat un martor.



Comentarii Facebook