Cluj-Napoca: Un BMW -ist i-a tăiat calea și apoi i-a arătat degetul mijlociu cu TUPEU - VIDEO


Șoferul unui BMW a crezut că rezolvă mare lucru, grăbindu-se, dacă îi taie brutal calea unui motociclist, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, lângă Prefectură. Fără să își ceară scuze, driverul a început să arate degetul mijlociu.

Motociclistul circula pe Bulevard, dinspre Prefectură spre Piața Unirii. De lângă hotelul Victoria i-a ieșit în față un BMW. ”Mi-a ieșit urât în față. Am frânat brusc. Eu eram după regională, spre Sora. Pe banda din stânga (cum ar fi vis-a-vis de Sora), si el a iesit din stanga de pe langa Prefectura. Am mers pana la urmatorul semafor si m-am intors sa ii fac o poza. Am dat un claxon scurt, si el m-a claxonat inapoi, asa ca m-am intors sa il intreb de ce m-a claxonat... si asta e tot ce a putut sa scoata”, ne-a relatat Andrei.

 

Șoferul putea să își ceară scuze, dar a preferat să se comporte cum se vede în imagini.

 

Conform Codului Rutier, la Articolul 102, scrie că  se sancționează ”savarsirea de catre conducatorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participantilor la trafic”.

Comentarii Facebook