Cluj-Napoca - Spărgători de mașini PROFESIONIȘTI! Cum au furat 40.000 de lei dintr-un autoturism


Polițiștii clujeni au reținut trei bărbați acuzați de comiterea unui furt din autoturism, cauzând un prejudiciu total de circa 40.000 de lei.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 27 iunie a.c., trei bărbați, din județul Timiș, ar fi sustras 4.100 de euro, 18.000 de lei și o tabletă, dintr-un autoturism parcat pe strada Minerilor, din Cluj-Napoca”, informeazp IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, hoții ar fi urmărit persoana vătămată din Timișoara până în Cluj-Napoca, traseu urmat de victimă pentru colectarea unor sume de bani, având calitatea de angajat al unei firme.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din Cluj-Napoca și Timișoara, cei trei au fost depistați pe raza municipiului Timișoara. Doi dintre aceștia au fost depistați la data de 12 septembrie a.c., iar cel de-al treilea, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat la data de 20 septembrie a.c..

Pentru documentarea cauzei, polițiștii clujeni au efectuat 3 percheziții domiciliare în Timișoara, fiind percheziționat, totodată, și autovehiculul care ar fi fost folosit în comiterea faptei.

În urma acestor activități, au fost ridicate mijloace de probă și a fost aplicat sechestru asigurător pe autoturism.

Cei trei bărbați au fost aduși, în baza mandatelor emise, la Cluj-Napoca, unde au fost reținuți de către polițiști, iar apoi arestați preventiv de către magistrați.

Comentarii Facebook