Cluj-Napoca: Se masturbeaza pe strada sau prin ganguri? Oare nu deranjeaza pe nimeni?

 

O clujeancă atrage atenția asupra unui fenomen încă existent în Cluj-Napoca, dar care este trecut cu vederea de autotitățile publice.

 

E posibil sa luati masuri reale impotriva barbatilor care se masturbeaza pe strada sau prin ganguri?

 

Oare nu deranjează pe nimeni sau vi se pare normal?

 

Sincer ma gandeam sa merg pe mijlocul strazii ca sa nu mai am parte de asemenea privelisti. Sunt constienta ca sunt probleme mai importante, dar dupa parerea mea e un lucru constant in Cluj, care se repeta de zeci de ani. Multumesc, Diana”, a scris o clujeancă pe domnuleprimar.ro.

 

Un alt caz, extrem de grav ne-a fost relatat de angajata unui local din centrul Clujului, zona Piața Unirii.

 

Într-o noapte, după terminarea turei mele, am plecat de la locul de muncă spre casă. Eu locuiesc la câteva străzi de Piața Unirii, așa că nu mi-am pus problema să iau un taximetru. Am mers liniștită pe stradă, cu căștile la urechi. După ce am cotit de pe Memorandumului pe strada unde stau, am mai făcut câțiva pași până la locuință, iar când am scos cheia și am deschis ușa am simțit cum cineva mă împinge de la spate în casa scării. Nu am mai putut să mă mișc de spaimă. M-a aruncat pe jos și s-a urcat peste mine. Era cu pantalonii deschiși.

 

Nu pot să spun ce s-ar fi putut întâmplat, dacă un trecător nu ar fi intervenit. L-a luat pe pervers și l-a aruncat în stradă, după care atacatorul a fugit. Recunosc că am scăpat ieftin, cu o spaimă cât pentru o viață de om.

 

Femeile nu sunt în siguranță în acest oraș, dacă circulă noaptea. Lucrurile poate par ok pentru bărbați, dar pentru femei siguranța stradală este zero”, ne-a relatat M. 

Comentarii Facebook