Joi 19 Mai

Cluj-Napoca: Polițiștii au depistat un club de manele din Mănăștur, în care era petrecere noaptea la 3.00


Polițiștii au oprit o petrecere în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00. Oamenii legii au descins la clubul de manele Boierul.

În cadrul verificărilor asupra modului în care sunt respectate măsurile adoptate pentru prevenirea SARS COV-2, de către operatorii economici, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 4 Poliției Cluj-Napoca, sprijiniți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi și Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj au efectuat un control în interiorul unui local public, unde, în acel moment se aflau mai multe persoane. 

În total, în urma controlului au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 9.600 de lei.

Abaterile înregistrate conform prevederilor Legii nr. 55/2020 au vizat nerespectarea prevederilor referitoare la obligația persoanelor de a prezenta dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind Covid-19, pentru a participa la anumite activități, fiind astfel aplicate 13 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 9.000 de lei. 

Alte două sancțiuni au fost aplicate în baza Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Comentarii Facebook