Cluj-Napoca - ”O femeie îmbrăcată cu haine de firmă fură cu o naturalețe ieșită din comun din magazinul nostru” - VIDEO EXCLUSIV


O femeie îmbrăcată cu haine de firmă și cu mașina parcată în fața magazinului alimentar, la scară, a fost filmată într-un magazin din Cluj-Napoca în timp ce fura produse. 

Incidentul s-a produs în 4 martie la un magazin de pe strada Septimiu Albini. 

CJ 39 E.., asta e mașina pe care o conduce. Era îmbrăcată cu haine de firmă și fură cu o naturalețe ieșită din comun”, ne-a relatat un oficial al magazinului. 

Aceștia au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere și se vede cum femeia ia diverse produs și le bagă pe rând în geanta mare, pe care o avea pe umăr. Cei care au analizat filmarea și comentează ceea ce se vede și menționează produsele furate. 

La final, femeia extrem de natural s-a dus la casa de marcat și a plătit o apă și un pachet de țigări, dar a folosit o șmecherie. S-a arătat interesată de ceva soluție de curățat, pe care magazinul nu o avea. 

Filmările au fost trimise Poliției Cluj și în cursul zilei de joi, 7 martie, se va depune o plângere. Poliția va stabili rapid ce s-a întâmplat și va cere băncii datele cardului pentru a se vedea că femeia nu a achitat produsele din geantă.

Cel mai bine ar fi va hoața să revină la magazin, să achite despăgubiri și produsele furate, pentru a nu se alege cu dosar penal.

--------------

UPDATE

Hoața a trimis un bărbat să îi plătească produsele. ”Și-a cerut scuze, iar eu am sunat la Politie sa anunț ca nu mai fac plângere. Mi-a zis ca lucrează într-un birou si au văzut chiar și colegii.... I-am spus și eu să se gândească de 2 ori înainte să își păteze imaginea.

Comentarii Facebook