Cluj-Napoca: Instalatori falși au dat buzna în casă peste un bătrân de 82 de ani, pentru a-l tâlhări


Un bătrân de 82 de ani a fost agresat miercuri dimineața, în cartierul Mărăști, de doi instalatori falși, care au încercat să îl tâlhărească. 

Incidentul s-a produs pe strada București, la numărul 85. În jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 82 de ani, care se afla la locuința sa, situată în cartierul Mărăști, ar fi permis accesul în interiorul locuinței a două persoane pe care nu le cunoștea și care s-ar fi prezentat ca angajați ai unei societăți de instalare a serviciilor de comunicații.

Cei doi instalatori falși l-au împins și victima a început să strige. Zgomotul produs de proprietarul locuinței i-a pus pe fugă pe cei doi tâlhari, care au părăsit imobilul, fără a sustrage vreun bun.

Poliția a deschis un dosar penal pentru tentativă la tâlhărie, iar cei doi autori sunt căutați.

Anchetatorii le reamintesc tuturor să fie atenți în momentul când sunt abordați de angajați care susțin că sunt de la diverse firme care derulează lucrări sau fac verificări, pentru că pot cădea victimă unor infracțiuni. 

Comentarii Facebook